pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Piept de pui cu dovlecel și roșii

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
25 de minute
Cantitate
3 porții

Ingrediente

Mod de preparare piept de pui cu dovlecel și roșii

  1. Încinge 2 linguri ulei de măsline de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adaugă 1 ceapă tocată și 2 căței de usturoi mărunțiți și călește-le până devin aurii.
  2. Spală și adaugă 500 g piept de pui LaProvincia tăiat fâșii și gătește-le până devin aurii și gătite pe jumătate.
  3. Adaugă 2 dovlecei mari, tăiați rondele și 2 roșii mari, tăiate cubulețe în tigaie și gătește-le timp de 5-7 minute sau până când dovlecelul este fraged și roșiile s-au înmuiat.
  4. Stoarce sucul de la o lămâie netratată peste preparat și amestecă bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
  5. Gătește amestecul timp de încă 2-3 minute sau până când puiul este complet gătit și legumele sunt fragede.
  6. Servește pieptul de pui cu dovlecel și roșii cald, presărat cu mărar sau pătrunjel tocat. Poftă mare!
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase