- Încinge 2 linguri ulei de măsline de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adaugă 1 ceapă tocată și 2 căței de usturoi mărunțiți și călește-le până devin aurii.
- Spală și adaugă 500 g piept de pui LaProvincia tăiat fâșii și gătește-le până devin aurii și gătite pe jumătate.
- Adaugă 2 dovlecei mari, tăiați rondele și 2 roșii mari, tăiate cubulețe în tigaie și gătește-le timp de 5-7 minute sau până când dovlecelul este fraged și roșiile s-au înmuiat.
- Stoarce sucul de la o lămâie netratată peste preparat și amestecă bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
- Gătește amestecul timp de încă 2-3 minute sau până când puiul este complet gătit și legumele sunt fragede.
- Servește pieptul de pui cu dovlecel și roșii cald, presărat cu mărar sau pătrunjel tocat. Poftă mare!