Încălzește 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Adaugă 1 ceapă tocată mărunt și călește-o aproximativ 3-4 minute.
Adaugă cubulețele de la 2 piepți de pui LaProvincia în tigaie și prăjește-le 5-7 minute. Pune 2 căței de usturoi mărunțiti și amestecă timp de 1-2 minute.
Condimenteză cu 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1/2 linguriță de cimbru uscat.
Întinde 1 foaie de plăcintă pe o tavă de copt.
Întinde amestecul de pui peste foaia de plăcintă.
Acoperă cu o altă foaie de plăcintă. Sigilează marginile folosind o furculiță.
Taie câteva deschizături în mijlocul plăcintei pentru a permite aburului să se întrepătrundă.
Unge plăcinta cu oul bătut LaProvincia.
Coace plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 20-25 de minute.
Lasă plăcinta să se răcească puțin înainte de a o tăia în porții.
Poftă bună!