pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Plăcintă cu pui și unt

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
30 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară plăcinta cu pui și unt

Încălzește 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Adaugă 1 ceapă tocată mărunt și călește-o aproximativ 3-4 minute.

Adaugă cubulețele de la 2 piepți de pui LaProvincia în tigaie și prăjește-le 5-7 minute. Pune 2 căței de usturoi mărunțiti și amestecă timp de 1-2 minute.

Condimenteză cu 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1/2 linguriță de cimbru uscat.

Întinde 1 foaie de plăcintă pe o tavă de copt.

Întinde amestecul de pui peste foaia de plăcintă.

Acoperă cu o altă foaie de plăcintă. Sigilează marginile folosind o furculiță.

Taie câteva deschizături în mijlocul plăcintei pentru a permite aburului să se întrepătrundă.

Unge plăcinta cu oul bătut LaProvincia.

Coace plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 20-25 de minute.

Lasă plăcinta să se răcească puțin înainte de a o tăia în porții. 

Poftă bună!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase