pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui Alfredo – combinația perfectă dintre crocant și cremos

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
30 de minute
Cantitate
4 porții

Ingrediente

Cum se prepară pui alfredo

Fierbe 400 g de paste fettuccine conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Spală bine cei 2 piepți de pui LaProvincia și toacă-i în cubulețe.

Într-o tigaie mare, topește 100 g de unt și călește cubulețele de pui până devin aurii.

Adaugă 2 căței de usturoi mărunțiți și călește până devine translucid.

Toarnă 250 ml de smântână lichidă în tigaie și las-o să fiarbă la foc mic.

Adaugă 250 g parmezan ras și amestecă până obții un sos cremos. Condimentează cu sare și piper după gust.

Adaugă fettuccinele fierte și amestecă bine pentru a le acoperi în sos.

Servește cu puiul deasupra și presară pătrunjel proaspăt.

Poftă bună!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase