Încălzește cuptorul la 220 de grade Celsius și pregătește o tavă acoperită cu hârtie de copt. Într-o pungă cu fermoar adaugă făina și puiul spălat și amestecă bine.
Pune într-un castron pesmetul panko și în altul adaugă ouăle bătute cu 2 linguri de apă. Trece bucățile de pui prin ouă, apoi prin pesmet și așează-le pe tavă. Dă-le la cuptor timp de 20 - 25 de minute.
Pentru a pregăti sosul barbecue, pune o tigaie la încins la foc mic. Amestecă sosul barbecue, 60 g zahăr brun, sucul de la 2 lime și usturoiul granulat. Dacă îți plac gusturile mai intense, poți adăuga chilli sau boia iute. Lasă compoziția pe foc mic timp de 5 minute, până ce se îngroașă sosul.
Când puiul din cuptor este gata, răstoarnă-l peste sosul de barbecue pregătit și amestecă bine.
P.S.: Dacă vrei un sos mai glazurat, poți înlocui zahărul brun cu miere! Le poți mânca așa sau alături de orez sau salată.