Puiul cu busuioc în sos de unt și roșii este un preparat ideal pentru un prânz sau o cină în doi alături de câte un pahar de vin sau pentru întreaga familie servit cu paste sau orez fiert. Sosul preparatului este cremos și aromat, iar puiul este fraged și gustos.
Ingredientele din această rețetă au fost gândite pentru 3 porții. Dacă pregătești masa doar pentru două persoane, folosește doar 300 g piept de pui și adaptează restul ingredientelor.
În această rețetă găsești tot ce este mai bun din pui într-un sos aromatizat cu unt, roșii și busuioc din plin. Busuiocul este un cunoscut aliment cu proprietăți afrodiziace. Acesta constituie o sursă importantă de calciu, vitamine și minerale, iar pe lângă asta este un puternic afrodiziac natural. Poți prepara rapid o cină pentru tine și partenerul tău cu ocazia unei zile speciale.
Puiul cu busuioc în sos de unt și roșii se prepară în aproximativ 40 de minute și are un grad de dificultate redus. Ca ustensile, ai nevoie de:
Fie că pregătești masa de prânz pentru toată familia sau o cină romantică pentru jumătatea ta, puiul cu busuioc în sos de unt și roșii este o alegere ideală. Preparatul se servește cald, cu paste fierte sau orez. Busuiocul se adaugă înainte de servire peste puiul cald, pentru a-și elibera aromele. La această rețetă se pot folosi și pulpe de pui.
Se prepară fără eforturi mari, iar rezultatul este delicios și plin de savoare. Dacă vrei să pregătești o masă specială cu ocazia unei aniversări, dar nu vrei să te complici sau să dai greș, puiul cu busuioc în sos de unt și roșii este soluția ta delicioasă.