pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui cu ciuperci și vin alb – perfect pentru cinele festive

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
45 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară pui cu ciuperci și vin alb

  1. Spală bine 500 g de piept de pui LaProvincia și taie-l în cubulețe. Condimentează bucățile de carne cu sare și piper
  2. Încălzește 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă și rumenește puiul.
  3. Adaugă 1 ceapă mare, tocată fin și 2 căței de usturoi mărunțiți. Călește-le până devin aurii, apoi adaugă 300 g de ciuperci feliate și continuă să gătești până se înmoaie.
  4. Toarnă 250 ml de vin alb sec și lasă-l să fiarbă până volumul se reduce puțin. Adaugă 100 ml de supă de pui și lasă să fiarbă la foc mic.
  5. Adaugă 2 linguri de unt și lasă să fiarbă la foc mic până când sosul se îngroașă și puiul este gătit complet.
  6. Presară pătrunjel proaspăt și servește puiul cu ciuperci și vin alb cald. Poate fi acompaniat de cartofi sau orez.
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase