- Spală bine 500 g de piept de pui LaProvincia și taie-l în cubulețe. Condimentează bucățile de carne cu sare și piper.
- Încălzește 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă și rumenește puiul.
- Adaugă 1 ceapă mare, tocată fin și 2 căței de usturoi mărunțiți. Călește-le până devin aurii, apoi adaugă 300 g de ciuperci feliate și continuă să gătești până se înmoaie.
- Toarnă 250 ml de vin alb sec și lasă-l să fiarbă până volumul se reduce puțin. Adaugă 100 ml de supă de pui și lasă să fiarbă la foc mic.
- Adaugă 2 linguri de unt și lasă să fiarbă la foc mic până când sosul se îngroașă și puiul este gătit complet.
- Presară pătrunjel proaspăt și servește puiul cu ciuperci și vin alb cald. Poate fi acompaniat de cartofi sau orez.