Puiul cu năut și sos de smântână este un preparat cu specific turcesc extrem de delicios și de sățios. Nu ai nevoie de ingrediente rare sau inaccesibile, iar procesul de gătire are dificultate medie. Gusturi aromate turcești, pui fraged și năut crocant pentru o masă de prânz perfectă care te poartă cu gândul în vacanță.
Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 3 porții. Dacă vrei să gătești mai multe porții, ajustează cantitățile.
Sățios, gustos și aromat, rețeta de pui cu năut și sos de iaurt este un preparat ideal pentru mesele de prânz care trebuie să te alimenteze cu energie pentru restul zilei. Se prepară rapid și are dificultate scăzută, așa că nu îți va fi greu să prepari acest fel de mâncare.
Alege puiul La Provincia pentru o rețetă sățioasă, gustoasă și mult mai sănătoasă! Comandă acum și prepară un pui cu năut și sos de smântână.
Rețeta de pui turcesc cu năut și sos de smântână este ușor de preparat. Ai nevoie doar de câteva ustensile:
Acest preparat te va purta pe tărâmuri internaționale cu aromele și gusturile lui, iar invitații și familia ta vor fi plăcut surprinși de ce vor vedea în farfurie. Încearcă puiul cu năut și sos de smântână pentru o masă de prânz diferită și consistentă.