pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui cu piper negru și iaurt cu lămâie

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
45 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară pui cu piper negru și iaurt cu lămâie

Preîncălzește cuptorul la 200°C. Pune Puiul Marinat într-o tavă, alături de 5 bulbi de usturoi și coace-l timp de 30 de minute, după care dă deoparte bulbii de usturoi. Continuă să coci puiul pentru încă 10-15 minute, apoi lasă-l să se odihnească, descoperit, timp de 10-15 minute în tavă.

Între timp, curăță și stoarce usturoiul într-un bol, amestecându-l cu 400 g de iaurt grecesc. După ce puiul s-a mai răcit, scoate-l pe o farfurie și amestecă sosul de iaurt cu sucurile rămase în tavă și zeama a 2 lămâi netratate

Taie puiul în bucăți și servește-l cu 1 buchet mic de coriandru tocat grosier și sosul de iaurt. 

Poftă bună!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase