pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui mediteraneean cu lămâie rumenit la cuptor

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
55 min.
Cantitate
5 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară pui mediteraneean cu lămâie rumenit la cuptor

Marinează minimum 2 ore 500 g pulpe superioare de pui LaProvincia înainte să începi. Prepară marinada din 7-8 linguri iaurt, 2 linguri ulei de măsline, 3 căței de usturoi zdrobiți, 1 linguriță oregano uscat și 1 mână cu frunze proaspete de mentă tocate fin, pe care o distribui uniform pe pulpițele de pui.

Unge cu 50 g unt moale un vas de yena și așază pulpele marinate pe un strat, fără să le suprapui. Curăță de coajă 1 lămâie și tai-o felii subțiri, pe care distribuie-le printre pulpe. Pune totul la cuptor timp de 45 de minute sau până când puiul se rumenește și lămâia începe să se usuce ușor.

Servește lângă un piure de cartofi în stil mediteranean și bucură-te de o masă cu arome care amintesc de Italia, Spania sau Grecia.

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase