Puiul picant chinezesc cu caju este un preparat foarte popular în restaurantele de profil, dar el se prepară cu mare ușurință și în bucătăria de acasă, în doar 15 minute. Puiul fraged și picant, caju crocant și ceapă verde ușor călită sunt îmbăiate în sos de soia și în sos de stridii. Invitații și familia vor avea parte de un prânz cel puțin surprinzător și cu siguranță vei primi multe laude pentru mâncare.
Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 2 porții. Dacă ai musafiri, ajustează cantitățile în funcție de numărul de invitați pe care îi aștepți la masă.
Rețeta de pui picant chinezesc cu caju se prepară mult mai ușor decât ai crede. Rapid și fără efort, pregătești o masă de prânz inedită și delicioasă pe care o poți savura atât caldă, cât și rece. Ai nevoie de câteva ingrediente cheie și poftă de ceva nou și gustos.
Rețeta de pui picant chinezesc cu caju te poate transporta cu gândul în vacanța mult visată. Intră acum pe La Provincia.ro și alege cel mai bun produs!
Rețeta de pui picant chinezesc cu caju are un grad de dificultate scăzut. Ai nevoie doar de câteva ustensile:
Ai poftă de mâncare chinezească? Nu trebuie să pui mâna pe telefon să comanzi pentru că poți prepara chiar tu în propria bucătărie pui picant în stil chinezesc cu caju. O explozie de gust și aromă care ascunde bucățele fragede de piept de pui și caju crocant. Prepari totul în 15 minute și alături de o garnitură de orez simplu ai o masă completă și delicioasă.