Puiul spaniol este centrul atenției noastre pentru că are culoare, gust, necesită puțin efort și recompensează pe măsură. Vei găti acest meniu atât la cinele de ocazie cât și atunci când ai poftă de ceva spectaculos. Ole!
Ingredientele din această rețetă au fost gândite pentru 4 porții. Dacă vrei să prepari o cantitate mai mare sau mai mică din mâncare, îți recomandăm să ajustezi cantitățile.
Rețeta noastră de pui spaniol are ceva din dansurile latine: pasiunea pe care o pui în gătit și bogăția gustului. Rezultatul? O să te surprindă.
Nici ușor, dar nici dificil de preparat. Rețeta de pui spaniol necesită puțin mai mult efort decât o mâncare simplă, dar nu conține secrete nespuse ori manevre complicate. Ca ustensile ai nevoie de:
Pentru o aromă echlibrată, fulgii de ardei și oregano din rețetă sunt uscate. Aceste două condimente au un gust mai intens în această formă.
Rețeta de pui spaniol nu este una pe care să o pregătești în 2 minute și apoi să primești o mâncare proporțională cu efortul depus. Nici nu îți cere cursuri de gastronomie pentru reușită. Puiul spaniol este un deliciu în formă completă de care te vei bucura mai ales în zilele de vacanță.
Pregătește o cină cu pui spaniol și apoi bucură-te de culoare, aroma intensă și gustul complet!