pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui toscan în sos cremos

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară Pui toscan în sos cremos

  1. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă la foc mediu.
  2. Spală bine 500 g piept de pui LaProvincia, toacă-l în cubulețe, pune-le în tigaie și prăjește-le până devin aurii pe toate părțile.
  3. Adaugă 3 căței de usturoi tocați fin și lasă-i să se călească timp de aproximativ un minut.
  4. Toarnă 200 g de smântână și 200 ml de supă de pui în tigaie. Amestecă bine.
  5. Presară 1 linguriță oregano uscat și ajustează gustul cu sare și piper.
  6. Lasă amestecul să fiarbă timp de 10 -12 minute sau până când sosul devine mai gros și puiul este complet gătit.
  7. Fierbe 300 g paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  8. Când pastele sunt gata, scurge-le și adaugă-le în tigaie, amestecând ușor pentru a le acoperi cu sos.
  9. Servește imediat, presărând parmezan ras deasupra.
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase