- Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă la foc mediu.
- Spală bine 500 g piept de pui LaProvincia, toacă-l în cubulețe, pune-le în tigaie și prăjește-le până devin aurii pe toate părțile.
- Adaugă 3 căței de usturoi tocați fin și lasă-i să se călească timp de aproximativ un minut.
- Toarnă 200 g de smântână și 200 ml de supă de pui în tigaie. Amestecă bine.
- Presară 1 linguriță oregano uscat și ajustează gustul cu sare și piper.
- Lasă amestecul să fiarbă timp de 10 -12 minute sau până când sosul devine mai gros și puiul este complet gătit.
- Fierbe 300 g paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Când pastele sunt gata, scurge-le și adaugă-le în tigaie, amestecând ușor pentru a le acoperi cu sos.
- Servește imediat, presărând parmezan ras deasupra.