pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui umplut cu caise și fulgi de migdale

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
60 min.
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară pui umplut cu caise și fulgi de migdale

Ia 4 bucăți piept de pui LaProvincia și taie-le pe fiecare pe lungime, însă nu până la capăt, creând astfel câte un buzunar. Taie 250 g de caise în 4 și pune-le în buzunarele create, alături de fulgii de migdale.

Amestecă 3 linguri de smântână cu 100 g cașcaval ras și distribuie compoziția printre caise și migdale. Aranjează apoi fiecare dintre cele 4 bucăți de piept de pui cu scobitoare de bucătărie.

Asezonează puiul pe exterior cu sare și piper după gust și alte condimente. 

Unge un vas termorezistent cu 2 linguri ulei și așază bucățile de pui, presărând apoi cele 50 g cașcaval rămase pe deasupra. Pune totul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și lasă 40 de minute sau până când puiul devine rumen la exterior și alb în interior.

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase