pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui Vezuviu

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
75 min.
Cantitate
6 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară pui Vezuviu

Asezonează 600-700 g pulpe superioare, inferioare și aripioare de pui LaProvincia cu sare, piper și 1 linguriță oregano uscat

Încinge 5 linguri ulei într-o tigaie și adaugă 500 g cartofi noi curățați și tăiați în jumătăți sau sferturi și lasă-i la rumenit până devin aurii. Scoate cartofii și pune-i într-un vas termorezistent alături de puiul condimentat. 

În tigaie pune 5 căței de usturoi mărunțiți, 1 linguriță rozmarin uscat, 1 linguriță cimbru uscat lasă 2 minute până când usturoiul devine auriu. Adaugă 1 pahar de vin alb și ½ cană supă de pui. Lasă pe foc până când începe să fiarbă și toarnă compoziția în vasul termorezistent. Asezonează cu sare și piper și pune totul în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. La final, presară deasupra puiului și cartofilor boabe de mazăre congelate, fierte în prealabil pentru 5-6 minute.

Fii gata pentru o explozie de arome!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase