Asezonează 600-700 g pulpe superioare, inferioare și aripioare de pui LaProvincia cu sare, piper și 1 linguriță oregano uscat.
Încinge 5 linguri ulei într-o tigaie și adaugă 500 g cartofi noi curățați și tăiați în jumătăți sau sferturi și lasă-i la rumenit până devin aurii. Scoate cartofii și pune-i într-un vas termorezistent alături de puiul condimentat.
În tigaie pune 5 căței de usturoi mărunțiți, 1 linguriță rozmarin uscat, 1 linguriță cimbru uscat lasă 2 minute până când usturoiul devine auriu. Adaugă 1 pahar de vin alb și ½ cană supă de pui. Lasă pe foc până când începe să fiarbă și toarnă compoziția în vasul termorezistent. Asezonează cu sare și piper și pune totul în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. La final, presară deasupra puiului și cartofilor boabe de mazăre congelate, fierte în prealabil pentru 5-6 minute.
Fii gata pentru o explozie de arome!