pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui Wellington pentru mese reușite de Sărbători

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
90 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară Puiul Wellington pentru mese reușite de Sărbători

Preîncălzește cuptorul la 200°C.

Într-o tigaie mare, încinge o lingură de unt și adaugă 400 g ciuperci mărunțite. Sotează-le la foc mediu timp de aproximativ 10 minute până când se evaporă lichidul și ciupercile se rumenesc. Asezonează cu sare și piper și adaugă 2 căței de usturoi mărunțiți. Scoate ciupercile din tigaie și lasă-le să se răcească.

În aceeași tigaie adaugă 1 ceapă mică tocată fin și cealaltă lingură de unt și călește până devine transparentă.

Spală 4 bucăți de piept de pui LaProvincia și condimentează-le cu sare și piper.

Așază jumătate din ciupercile sotate și ceapa peste fiecare bucată de piept de pui.

Rulează foietajul astfel încât să acopere fiecare bucată de piept de pui și ciuperci. Sigilează marginile foietajului folosind oul bătut pentru a le lipi.

Coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30-40 de minute.

Servește Puiul Wellington cu garniturile preferate și bucură-te de o masă delicioasă de sărbători!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase