Prepară pulpe de pui gourmet cu sos de mure și legume începând, evident, cu puiul. Pregătește 4 pulpe inferioare de pui, crestează-le și asezonează-le cu rozmarin, sare, piper.
Pune 30 g unt topit într-un vas de yenna și așază pulpele, 4 bețe de sparanghel, 2 cartofi tăiați în forme cilindrice și lasă totul în cuptorul preîncălzit timp de 35-40 de minute până când se rumenesc pulpele și cartofii prind o crustă aurie.
Într-o tigaie separată, pentru sos, caramelizează 1 linguriță de miere, adaugă 50 ml vin roșu și așteaptă până începe să fiarbă. Pune 150 g mure trecute în prealabil printr-o sită pentru a scoate sâmburii și lasă pe foc până când sosul prinde o consistență mai groasă.
Pentru plating, începe cu sosul de zmeură, așază meticulos pulpele de pui, sparanghelul, cartofii și adaugă, pentru mai multă culoare, câteva boabe de mazăre.