pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pulpe de pui cu sos de mure și legume

Dificultate
MARE
Timp de preparare
65 de min.
Cantitate
2 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară pulpe de pui cu sos de mure și legume

Prepară pulpe de pui gourmet cu sos de mure și legume începând, evident, cu puiul. Pregătește 4 pulpe inferioare de pui, crestează-le și asezonează-le cu rozmarin, sare, piper.

Pune 30 g unt topit într-un vas de yenna și așază pulpele, 4 bețe de sparanghel, 2 cartofi tăiați în forme cilindrice și lasă totul în cuptorul preîncălzit timp de 35-40 de minute până când se rumenesc pulpele și cartofii prind o crustă aurie.

Într-o tigaie separată, pentru sos, caramelizează 1 linguriță de miere, adaugă 50 ml vin roșu și așteaptă până începe să fiarbă. Pune 150 g mure trecute în prealabil printr-o sită pentru a scoate sâmburii și lasă pe foc până când sosul prinde o consistență mai groasă.

Pentru plating, începe cu sosul de zmeură, așază meticulos pulpele de pui, sparanghelul, cartofii și adaugă, pentru mai multă culoare, câteva boabe de mazăre.

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase