Așază cele 4 pulpe de pui LaProvincia pe o farfurie și asezonează-le cu sare și piper.
Încinge o tigaie mare la foc mediu și adaugă 2 linguri de ulei de avocado. Odată fierbinte, pune puiul și gătește-l 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoate puiul din tigaie și lasă-l deoparte. Adaugă mai mult ulei dacă este necesar și pune în tigaie 4 căței de usturoi tocați și 1 ceapă tăiată cubuleţe. Gătește, amestecând continuu, timp de 1-2 minute.
Adăugă în tigaie 300 g bulion, 400 ml de lapte de cocos, 30 ml de suc de lămâie, 1 lingură de ghimbir proaspăt ras și 50 g de coriandru proaspăt tocat și pulpele de pui rumenite.
Acoperă și redu focul la minimum. Fierbe compoziția timp de 5 minute, iar când e gata, ornează cu felii de lămâie.
Spor la gătit și poftă bună!