Rapid și gustos! Aroma primăverii vine într-o farfurie colorată și savuroasă pe care o poate găti oricine într-un timp foarte scurt. Nu ai nevoie de tehnici complicate de gătire sau de ustensile multe, iar rezultatul îți va aduce multe complimente de la familie și invitați.
Din ingredientele folosite în rețetă rezultă 2 porții. Dacă vrei să prepari masa pentru mai multe persoane, ajustează cantitățile în funcție de numărul de persoane așteptate la masă.
Pulpe de pui pe pat de leurdă și legume - această rețetă este un preparat specific primăverii deoarece doar în această perioadă găsești toate ingredientele necesare. În 45 de minute obții o carne fragedă de pui, cu legume cremoase și leurdă aromată pentru o masă de prânz ușoară sau o cină gustoasă.
Puiul de țară va avea un gust senzațional dacă este acompaniat de legume de sezon. Comandă cum produse La Provincia și prepară cea mai gustoasă și sănătoasă porție de pulpe de pui pe pat de leurdă și legume. Pregătește-te să primești aprecieri!
Pulpele de pui pe pat de leurdă și legume se prepară în 45 de minute, iar gradul de dificultate este scăzut. Ai nevoie de următoarele ustensile:
Pentru această rețetă poți folosi piept de pui sau aripioare de pui în loc de pulpe. Dacă vrei un gust mai intens de leurdă, folosește o legătură și jumătate sau chiar două. Mâncarea se servește caldă cu o garnitură la alegere.
Primăvara are multe ingrediente inedite și gustoase de oferit. Leurda este unul dintre ele și se potrivește foarte bine cu carnea de pui, pe care o îmbogățește cu o aromă subtilă și plăcută. Prepară rapid și ușor pulpele de pui pe pat de leurdă și legume pentru o masă de prânz sau o cină gustoasă și sănătoasă.