Slide pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căruia
și fafuriei îi place!
Vezi toate produsele

Cordon bleu de pui cu salată de ridichi

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este un preparat ușor, bun de consumat la prânz. Îți recomandăm să îl prepari atunci când ai poftă de ceva diferit față de ce ai mai gătit în ultima perioadă, fiindcă vei rămâne surprins de gustul delicios!

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 min.

4.00 / 5

Ingrediente pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 2-3 porții. Dacă vrei să gătești o cantitate mai mare, potrivește cantitățile.

Ingrediente

0 0 votes
Nota

Cum se prepară Cordon bleu cu salată de ridichi

Rețeta de Cordon bleu cu salată de ridichi este una dintre preparatele cele mai populare în bucătăria franțuzească, fiind cunoscută pentru gustul său inconfundabil și simplitatea pașilor de urmat pentru gătit.

  1. Porționează și întinde puiul

  • Bate 2 jumătăți de piept de pui file LaProvincia până când obții felii de aproximativ 1 cm lățime.
  • Condimentează cu sare și piper pe ambele părți.

  1. Prepară compoziția

  • Taie 50 g cașcaval în bucăți în formă de baghetă și înfășoară-l în cele 6 felii subțiri de șuncă.
  • Pe fiecare felie de piept de pui se pune câte o ruladă de cașcaval și șuncă.
  • Pentru fiecare Cordon bleu obținut se pun 3 scobitori pentru a ține bine compoziția.

  1. Gătește Cordon bleul

  • Pune într-un castron 100 g făină și 2 ouă bătute, împreună cu un vârf de sare și în altul 100 g pesmet.
  • Ordinea de trecere a ruladelor prin compoziție este următoarea: făină – ou – făină – pesmet.
  • Ruladele de pui în crustă de pesmet se prepară în baie de ulei de floarea soarelui. Cantitatea de ulei trebuie să depășească jumătate din grosimea ruladei.
  • Se gătește în baie de ulei 10 minute în total, întorcând fiecare Cordon bleu de 3-4 ori.
  • După prepararea acestuia, se scot scobitorile.
  1. Compune rapid salata de ridichi

  • Taie 100 g de ridichi în felii subțiri și pune-le într-un bol.
  • Adaugă 2 castraveți medii, 1 roșie mare și ½ de ceapă albă. 
  • Dressing-ul este format din 1 lingură de ulei de măsline, ½ linguriță ulei de susan, sare, piper. 

Dificultate de preparare

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este o rețetă intuitivă și se prepară simplu. Chiar dacă nu ai mai încercat rețeta până acum, îți va fi ușor să o pregătești. Ai nevoie de câteva ustensile:
  • 1 bol;
  • 1 cuțit;
  • 1 tavă de cuptor;
  • 1 lingură;
  • 1 tocător;
  • 1 presă manuală pentru usturoi;
  • 1 chopper (opțional).

Timp de preparare pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

  • Gătești pieptul de pui în 30 minute
  • Pregătești crusta de verdețuri în 10 minute
  • Petreci în bucătărie, în total, 40 minute

Pui în crustă de verdețuri de primăvară: Sfaturi de servire

  • Servește preparatul cald, lângă un sos cremos de smântână sau usturoi.
  • Pentru platingul acestui preparat, poți opta pentru un aranjament minimalist: taie fâșiile de piept de pui scoase din cuptor în batoane lungi și așază lângă ele 2-3 linguri de sos.
  • Poți folosi la această rețetă și alte verdețuri de primăvară pentru a aroma puiul: mărar, leuștean, ștevie etc.
  • Folosește piept de pui feliat șnițel LaProvincia dacă vrei ca bucățile tale de pui să fie tăiate uniform;
  • Poți prepara această rețetă și cu aripioare sau copănele de pui. Gustul puiului variază de la un organ la altul, așa că folosește ce parte a puiului preferi!
  • Pentru a obține o crustă mai crunchy, folosește în plus încă 2 linguri de pesmet.
  • În cazul în care compoziția cu verdețuri nu se leagă, adaugă un ou bătut ca pentru omletă. Amestecă bine și vei obține o compoziție omogenă!

Garnituri potrivite:

  • sos de smântână;
  • sos de usturoi;
  • salată de roșii;
  • salată de varză;
  • castraveți în oțet.

Pui în crustă de verdețuri de primăvară

Încearcă ceva nou pentru masa de prânz! Rețeta pe care ți-am prezentat-o este echilibrată și gătită într-un mod sănătos. Carnea de pui LaProvincia gătită la cuptor este savuroasă, iar crusta de verdețuri îi oferă o aromă irezistibilă. Pregătește rețeta cu pui pentru întreaga familie și bucurați-vă împreună de preparatul delicios! Este o variantă mai sănătoasă a șnițelelor cu făină și ou, așa că o poți prepara și pentru copii. Poftă bună!
Urmareste
Notificare pentru
guest
Nota
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x