Slide pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căruia
și fafuriei îi place!
Vezi toate produsele

Tartă cu pui (Quiche), ciuperci și broccoli

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este un preparat ușor, bun de consumat la prânz. Îți recomandăm să îl prepari atunci când ai poftă de ceva diferit față de ce ai mai gătit în ultima perioadă, fiindcă vei rămâne surprins de gustul delicios!

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 min.

5.00 / 5

Ingrediente pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 2-3 porții. Dacă vrei să gătești o cantitate mai mare, potrivește cantitățile.

Ingrediente

0 0 votes
Nota

Cum se prepară tarta cu pui (Quiche), ciuperci și broccoli

Tarta cu pui (Quiche), ciuperci și broccoli este o rețetă care se prepară relativ ușor și poate fi adaptată unei varietăți de gusturi. După ce ai pregătit ingredientele, trebuie doar să bagi tava la cuptor și să aștepți cuminte să se coacă.

1. Taie legumele și lasă la decongelat broccoliul

  • Spală și taie mărunt ½ de ceapă.
  • Taie mărunt 400 g ciuperci proaspete (sau conservate) 

2. Pregătește umplutura pentru tarta cu pui 

  • Într-o tigaie adăugă 3 linguri de ulei de floarea soarelui și lasă-l să se încingă.
  • Călește puțin ceapa tocată mărunt.
  • Adaugă ciupercile tocate peste ceapă și gătește-le aproximativ 10-15 minute.
  • Peste compoziție, pune 1 bucată de piept de pui LaProvincia fiert și rupt bucățele mici sau fâșii. Amestecă pentru 5 minute.
  • La final, adaugă 200 g broccoli decongelat și lasă-l pe foc 5 minute. Aceasta este compoziția pentru tartă.

3. Nu uita de sos!

  • Amestecă 2 ouă și 200 ml smântână dulce cu 30% grăsime.
  • Adaugă 150 g cașcaval dat prin răzătoare și puțină sare. Amestecă totul bine!

tarta cu pui natural

4. Prepară tarta

  • Unge tava de tartă cu 50 g unt și întinde aluatul de plăcintă preparat în casă sau din comerț în ea.
  • Pune toată umplutura în tava de tartă și distribuie compoziția uniform. 
  • Toarnă uniform sosul peste tartă.
  • Ține totul la cuptor, la 180-200 de grade, timp de 60 min.

Dificultate de preparare

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este o rețetă intuitivă și se prepară simplu. Chiar dacă nu ai mai încercat rețeta până acum, îți va fi ușor să o pregătești. Ai nevoie de câteva ustensile:
  • 1 bol;
  • 1 cuțit;
  • 1 tavă de cuptor;
  • 1 lingură;
  • 1 tocător;
  • 1 presă manuală pentru usturoi;
  • 1 chopper (opțional).

Timp de preparare pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

  • Gătești pieptul de pui în 30 minute
  • Pregătești crusta de verdețuri în 10 minute
  • Petreci în bucătărie, în total, 40 minute

Pui în crustă de verdețuri de primăvară: Sfaturi de servire

  • Servește preparatul cald, lângă un sos cremos de smântână sau usturoi.
  • Pentru platingul acestui preparat, poți opta pentru un aranjament minimalist: taie fâșiile de piept de pui scoase din cuptor în batoane lungi și așază lângă ele 2-3 linguri de sos.
  • Poți folosi la această rețetă și alte verdețuri de primăvară pentru a aroma puiul: mărar, leuștean, ștevie etc.
  • Folosește piept de pui feliat șnițel LaProvincia dacă vrei ca bucățile tale de pui să fie tăiate uniform;
  • Poți prepara această rețetă și cu aripioare sau copănele de pui. Gustul puiului variază de la un organ la altul, așa că folosește ce parte a puiului preferi!
  • Pentru a obține o crustă mai crunchy, folosește în plus încă 2 linguri de pesmet.
  • În cazul în care compoziția cu verdețuri nu se leagă, adaugă un ou bătut ca pentru omletă. Amestecă bine și vei obține o compoziție omogenă!

Garnituri potrivite:

  • sos de smântână;
  • sos de usturoi;
  • salată de roșii;
  • salată de varză;
  • castraveți în oțet.

Pui în crustă de verdețuri de primăvară

Încearcă ceva nou pentru masa de prânz! Rețeta pe care ți-am prezentat-o este echilibrată și gătită într-un mod sănătos. Carnea de pui LaProvincia gătită la cuptor este savuroasă, iar crusta de verdețuri îi oferă o aromă irezistibilă. Pregătește rețeta cu pui pentru întreaga familie și bucurați-vă împreună de preparatul delicios! Este o variantă mai sănătoasă a șnițelelor cu făină și ou, așa că o poți prepara și pentru copii. Poftă bună!
Urmareste
Notificare pentru
guest
Nota
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x