pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Ruladă de pui cu sos de mazăre

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
60 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară rulada de pui cu sos de mazăre

  1. Călește 1 ceapă mică, tocată fin și 2 căței de usturoi mărunțiți în 2 linguri unt până devin aurii. 
  2. Adaugă 200 g de mazăre și continuă gătirea pentru câteva minute. Adaugă 100 ml de smântână lichidă și 100 ml de supă de pui. Condimentează cu sare și piper după gust și lasă compoziția să fiarbă până scade lichidul.
  3. Spală bine 4 piepți de pui LaProvincia și despică-i cu cuțitul. Umple fiecare piept cu compoziția pregătită mai devreme și prinde carnea cu scobitori.
  4. Prăjește ruladele de pui pe toate părțile într-o tigaie adâncă până devin aurii.
  5. Transferă într-un vas termorezistent și coace în cuptor la 180°C timp de 20-25 de minute sau până când puiul este complet gătit.
  6. În aceeași tigaie, adaugă 1 lingură de făină și amestecă până devine auriu. Adaugă lichidul rămas de la coacere și amestecă până obții un sos cremos.
  7. Taie rulada în felii, adaugă sosul de mazăre și servește cu garnitura preferată.
  8. Poftă bună!
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase