pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Ruladă de pui pentru masa de Crăciun

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
1 oră și 30 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară rulada de pui pentru masa de Crăciun

Așază 4 bucăți de piept de pui LaProvincia între două folii de plastic și bate-le cu un ciocan de carne până devin subțiri.

Așază 200 g șuncă afumată sau bacon, 200 g spanac proaspăt și 200 g brânză de capră pe fiecare bucată de piept de pui. Rulează strâns fiecare bucată într-o ruladă și leagă-le cu sfoară de bucătărie.

Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și rumenește ruladele de pui pe toate părțile timp de câteva minute până devin aurii.

Pune ruladele într-o tavă de copt și termină gătirea în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 25-30 de minute sau până când puiul este copt complet.

După coacere, lasă preparatul să se odihnească câteva minute înainte de a-l felia pentru servire. 

Servește rulada de pui cu sosuri și garnituri festive, cum ar fi sos de cranberry și cartofi la cuptor.

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase