pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Salată cu pui și ciuperci

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
30 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară salata cu pui și ciuperci

Spală și condimentează 2 piepți de pui LaProvincia cu sare, piper și oregano. Încinge o tigaie la foc mediu și adaugă puțin ulei de măsline. Gătește pieptul de pui aproximativ 6-8 minute pe fiecare parte sau până când devine auriu. După ce este gata, scoate-l din tigaie și lasă-l să se odihnească timp de câteva minute, apoi taie-l în felii subțiri.

În aceeași tigaie călește 200 g ciuperci feliate, 1 ceapă roșie tăiată mărunt și 2 căței de usturoi mărunțiți până când devin moi și încep să se rumenească. Condimentează cu sare și piper după gust.

Într-un castron mare amestecă 200 g frunze de salată verde, 1/4 cană de ulei de măsline, 2 linguri de suc de lămâie, proaspăt stors și 1 lingură de muștar Dijon într-un borcan sau castron mic. 

Adaugă ciupercile și ceapa călite peste salată și amestecă din nou.

Așază feliile de piept de pui deasupra salatei.

Servește imediat și bucură-te de o salată delicioasă cu pui și ciuperci!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase