Spală și condimentează 2 piepți de pui LaProvincia cu sare, piper și oregano. Încinge o tigaie la foc mediu și adaugă puțin ulei de măsline. Gătește pieptul de pui aproximativ 6-8 minute pe fiecare parte sau până când devine auriu. După ce este gata, scoate-l din tigaie și lasă-l să se odihnească timp de câteva minute, apoi taie-l în felii subțiri.
În aceeași tigaie călește 200 g ciuperci feliate, 1 ceapă roșie tăiată mărunt și 2 căței de usturoi mărunțiți până când devin moi și încep să se rumenească. Condimentează cu sare și piper după gust.
Într-un castron mare amestecă 200 g frunze de salată verde, 1/4 cană de ulei de măsline, 2 linguri de suc de lămâie, proaspăt stors și 1 lingură de muștar Dijon într-un borcan sau castron mic.
Adaugă ciupercile și ceapa călite peste salată și amestecă din nou.
Așază feliile de piept de pui deasupra salatei.
Servește imediat și bucură-te de o salată delicioasă cu pui și ciuperci!