Pentru o masă ușoară și sățioasă, bogată în proteine și arome, prepară această rețetă. O poți savura caldă sau rece, după preferințele proprii.
Spală pieptul de pui LaProvincia și usucă-l cu un șervețel. Într-o tigaie, pune uleiul la încins și adaugă puiul tăiat fâșii. Lasă-le pe foc câte 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate puiul într-un bol încăpător.
Adaugă în tigaie năutul scurs de apă, timp de 2-3 minute.
Între timp, prepară dressingul. Amestecă într-un castron 1 cățel de usturoi, 1 linguriță de pastă de ardei iute, 2 linguri de apă, ¼ linguriță semințe de fenicul și 2 lingurițe cu vârf cremă de roșii uscate. Adaugă dressingul peste năut, în tigaie, cu focul oprit.
Când puiul și năutul au ajuns la temperatura camerei, amestecă-le în bolul încăpător și adaugă zeama de la ½ lămâie (sau după gust).