pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Salată de năut cu pui

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
25 de minute
Cantitate
2 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară salata de năut cu pui

Pentru o masă ușoară și sățioasă, bogată în proteine și arome, prepară această rețetă. O poți savura caldă sau rece, după preferințele proprii.

Spală pieptul de pui LaProvincia și usucă-l cu un șervețel. Într-o tigaie, pune uleiul la încins și adaugă puiul tăiat fâșii. Lasă-le pe foc câte 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate puiul într-un bol încăpător. 

Adaugă în tigaie năutul scurs de apă, timp de 2-3 minute. 

Între timp, prepară dressingul. Amestecă într-un castron 1 cățel de usturoi, 1 linguriță de pastă de ardei iute, 2 linguri de apă, ¼ linguriță semințe de fenicul și 2 lingurițe cu vârf cremă de roșii uscate. Adaugă dressingul peste năut, în tigaie, cu focul oprit. 

Când puiul și năutul au ajuns la temperatura camerei, amestecă-le în bolul încăpător și adaugă zeama de la ½ lămâie (sau după gust). 

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase