pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Sote de pui cu ciuperci – gata în 6 pași simpli

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară sote de pui cu ciuperci

  1. Spală bine 500 g de piept de pui LaProvincia și taie-l în fâșii. Condimentează-le cu sare, piper și oregano.
  2. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă. Adaugă puiul și prăjește-l până devine auriu.
  3. Adaugă 1 ceapă mare, tocată și 2 căței de usturoi mărunțiți. Călește-le până devin translucide, apoi adaugă 300 g de ciuperci feliate și 1 ardei gras, feliat pe lungime.
  4. Călește ingredientele până ciupercile își lasă sucul în tigaie și se frăgezesc.
  5. Toarnă 100 ml de supă de pui sau apă în tigaie și amestecă bine. Lasă să fiarbă la foc mic până sosul scade și se îngroașă.
  6. Presară pătrunjel proaspăt deasupra și servește puiul sote cu ciuperci cald, alături de orez sau cartofi fierți. Poftă mare!
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase