Încinge 20 g unt și călește 3 căței de usturoi zdrobiți până se rumenesc. Adaugă 300 g sparanghel curățat și lasă-l la călit câteva minute amestecând ocazional, până când prinde puțină culoare, însă păstrându-și rezistența.
Feliază 400 g piept de pui LaProvincia. Taie fiecare bucată de piept de pui pe lungime, în câte 3-4 fâșii groase de 1-2 cm. Asezonează-le cu sare și piper negru și unge-le cu 100 g cremă de brânză.
Așază câte o tijă de sparanghel în mijlocul fiecărei fâșii de piept de pui și rulează. Presară deasupra boia dulce și continuă așa cu fiecare fâșie. Când totul este gata, pune într-un vas de yena 2 linguri ulei de măsline și rulourile obținute și pune totul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute la 200 grade Celsius. Poftă bună!