Cunoscute pentru gustul bogat de primăvară pe care îl aduc, mâncărurile de tip stufat sunt gătite cu drag de cât mai mulți amatori ai aromelor bogate. Rețeta de stufat de pui vine cu mai puține calorii decât varianta sa tradițională (stufatul de miel sau de vițel) și cu ușurință în preparare.
Rețeta de mai jos a fost calculată pentru 5 porții mici, respectiv 4 porții mari. Îți recomandăm ca ingredientele să fie proaspete, și nu congelate.
Stufatul de pui miroase tentant încă din timpul preparării. Această mâncare ușoară poate fi, apoi, păstrată în frigider pentru câteva zile.
Rețeta de stufat de pui este ușor de preparat. Deși implică mai multe manevre, nu ai nevoie de mult timp ca să o duci la bun sfârșit. Ca ustensile, ai nevoie de:
Rețeta de stufat de pui te va impresiona doar dacă o gătești în sezon. Poți încerca această mâncare în martie, apoi poți plănui cel de-al doilea meniu pe bază de pui, ceapă și piper.
Stufatul de pui își arată avantajul de a fi sărac în calorii atunci când este mâncat fără garnitură. Însă, poți experimenta cu cele de mai sus și poți servi mâncarea în mai multe combinații.