pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Șuncă de pui Torihamu făcută în casă

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
60 de minute
Cantitate
250 g

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară șunca de pui Torihamu

Torihamu este o rețetă de șuncă de pui de casă popularizată în anii 2000, originară din Japonia. 

Pentru preparare, începe prin a spăla pieptul de pui LaProvincia. Într-o pungă cu fermoar amestecă bine mierea, sarea și restul condimentelor. Adaugă puiul și agită bine. Elimină pe cât posibil tot aerul din pungă și las-o la frigider timp de 48 de ore la marinat.

Peste cele două zile, spală bine pieptul de pui în apă rece. Lasă carnea de pui într-un castron cu apă rece timp de o oră, pentru desărare.

Într-o oală adaugă apă, sare și legume după preferințe (pătrunjel, ghimbir, chilli, boia etc.) și fierbe-le. Cu focul mediu, adaugă puiul în apă și gătește timp de 5 minute, acoperit. După cele 5 minute, închide focul și lasă-l la odihnit o oră în supa obținută. 

După ce s-a răcit, șunca de pui Torihamu este gata! Feliaz-o în fâșii subțiri și poftă bună!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase