Probabil că ai mâncat terină de pui până acum și i-ai savurat gustul, fără să știi cum se numește. Este acel aperitiv colorat, cu aspect de chec, pe care l-ai întâlnit la evenimente. Pentru că este un preparat versatil, mai jos găsești rețeta de bază, pe care o poți adapta potrivit sfaturilor de servire sau imaginației tale.
Rețeta de mai jos a fost calculată pentru o terină medie, ce hrănește două persoane. Dacă vrei să folosești preparatul ca aperitiv, la o petrecere, poți ajusta cantitățile.
Terina de pui este un preparat popular pentru că, de fiecare dată când o mănânci la o petrecere, are ingrediente diferite. Descoperă compoziția ta preferată!
Rețeta de bază a terinei de pui este ușor de preparat și include puțini pași. Îți recomandăm să parcuri și sfaturile de servire, înainte să te apuci de rețetă, în cazul în care vrei mai multe ingrediente în preparat. Ca ustenile, ai nevoie de:
Nu-i așa că terina de pui sună tentant? Poți prepara întâi rețeta de bază, apoi începe experimentele cu alte ingrediente. Servește acest preparat ca aperitiv la o petrecere într-un sau mai multe forme. Invitații îl vor recunoaște și se vor bucura de gust.