Spală bine cei 4 piepți de pui LaProvincia și asezonează-i cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălzește 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de unt nesărat la foc mediu. Adaugă puiul și călește-l până se rumenește bine pe ambele părți. Scoate carnea din tigaie și las-o deoparte.
Adaugă 1 ceapă roșie feliată subțire în tigaie și gătește până devine translucidă.
Adaugă 1 kg de roșii cherry și gătește până când coaja se încrețește și roșiile s-au înmuiat.
Amestecă 250 g de boabe de porumb proaspete, 100 g de smântână grasă și jumătate de linguriță de fulgi de ardei iute. Pune puiul înapoi în tigaie și dă compoziția în clocot. Gătește până când amestecul de smântână scade ușor și puiul este încălzit, aproximativ 4 minute.
La final, ornează cu 100 g de frunze de busuioc.
Spor la gătit și poftă bună!