pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Tigaie toscană cu pui, roșii uscate și baby spanac

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
40 min.
Cantitate
2 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară tigaie toscană cu pui, roșii uscate și baby spanac

După ce ți-ai turnat un pahar de vin bun de Toscana, feliază 1 piept de pui LaProvincia în cuburi de 3-4 cm, apoi condimentează-le cu sare și puțin piper. Pune 150 g făină într-un bol și trece cuburile de piept de pui, înlăturând excesul.

Pune la încins 20 g unt într-o tigaie și adaugă puiul, prăjindu-l uniform 5-10 minute. Scoate puiul într-un bol și continuă cu ceapa. Feliaz-o Juliene și călește-o în aceeași tigaie, apoi adaugă 30 g roșii uscate și sotează 5 minute. Pune 200 ml smântână de gătit și lasă să fiarbă la foc mic până când începe să scadă.

Adaugă apoi puiul, 200 g parmezan ras și 100 g baby spanac, mai lasă pe foc până când spanacul își schimbă culoarea și preparatul tău toscan este gata.

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase