Toba de pui este un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau de Revelion. Există persoane care refuză toba clasică, fiind puțin cam grasă pentru gustul lor sau pentru că pur și simplu nu consumă porc. Cu această rețetă îi vei putea impresiona invitații atunci când organizezi o masă festivă la tine acasă.
Ingredientele din această rețetă au fost gândite pentru aproximativ 15 porții, servite ca aperitiv, însă numărul lor diferă în funcție de cantitatea dorită la o masă.
Această rețetă se prepară cu zâmbetul pe buze și cu cei dragi aproape. Toba de pui este un preparat care nu trebuie să lipsească de pe mesele festive, mai ales dacă vrei să te bucuri de gustul unui preparat tradițional și în același timp să îți păstrezi silueta.
Toba de pui se prepară relativ ușor. Ca ustensile ai nevoie de:
Dacă îți dorești un gust mai picant, pune usturoi zdrobit direct în forma în care pui supa de pui și carnea. Evită să torni apă peste pui la începutul procesului de gătire pentru a păstra propietățile gelatinei. Gustă supa obținută și adaugă sare după gust.
Toba face parte din preparatele tradiționale românești. Cea cu pui este perfectă pentru cei mici dar și pentru adulții care vor o mâncare ușoră pentru digestie. Acest preparat este bun și pentru un mic dejun târziu.