pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Tocăniță ungurească de pui cu cartofi

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
45 de minute
Cantitate
4 porții

Ingrediente

Mod de preparare tocăniță ungurescă de pui cu cartofi

  1. Încălzește 2 linguri de ulei de floarea-soarelui într-o tigaie adâncă sau o cratiță la foc mediu. 
  2. Spală și adaugă 500 g piept de pui LaProvincia tăiat cubulețe și prăjește-le până devin aurii pe toate părțile.
  3. Încorporează 2 linguri de pastă de ardei iute, 1 linguriță de boia dulce și cimbrul. Amestecă bine pentru a combina aromele.
  4. Adaugă 4 cartofi mari, tăiați cubulețe și 200 ml de supă de pui. Condimentează cu sare și piper după gust. 
  5. Lasă tocănița să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când cartofii sunt moi și sosul s-a îngroșat.
  6. Servește tocănița ungurească de pui cu cartofi caldă, presărată cu mărar proaspăt tocat
  7. Poftă bună!
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase